A Látó szépirodalmi folyóirat blogja

Látó-blog

A maszk mögötti áhítat – A Helikon színházkritikai pályázata

2021. október 09. - 1...1

A Helikon Kulturális Egyesület és a Helikon folyóirat színházkritikai pályázatot hirdet erdélyi, Erdélyben élő pályakezdő fiatalok számára A maszk mögötti áhítat címmel.

A pályázat feltételei: pályázni olyan előadáselemzéssel lehet, ami nem jelent meg korábban nyomtatásban vagy bármilyen internetes felületen. A kritika bármely erdélyi magyar társulat tavaly szeptember óta bemutatott előadását kell elemezze, terjedelme nem haladhatja meg a 7 000 leütést, szóközökkel együtt, nem lehet kevesebb 5000 leütésnél, szóközökkel együtt. Egy pályázó csak egy pályaművel jelentkezhet.

A pályázat kizárólag erdélyi (romániai magyar) származású, Románia területén élő pályakezdő szerzőknek szól, akik 2021 januárjában még nem töltötték be 22. életévüket.

A pályaműveket doc vagy docx dokumentum formájában, csatolt fájlként a helikonpalyazatok@gmail.com címre várjuk, 2021. október 31-ig.

Első díj: 1000 RON, második díj: 750 RON; harmadik díj: 500 RON.

A díjazottak nyertes pályaművei a Helikon Theátrum rovatában lesznek olvashatók, a díjjal nem jutalmazott, ám színvonalasabbnak tartott pályaműveket is közöljük.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://latoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7116715440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása