A Látó szépirodalmi folyóirat blogja

Látó-blog

Villámbajnokság. Ankét csata közben

Demény Péter körkérdése

2021. július 06. - 1...1

1. Van-e álomcsatár, - középpályás, - hátvéd? Álomkapus? 

2. Ki az álombíró?

3. Kit sajnáltatok a legjobban a kiesők közül, és miért? 

4. Egyelőre úgy néz ki, "észak dél ellen". Ki nyeri meg? 

Mészáros Márton

1. Álomcsatár: Yarmolenko (ha egy rendes csapat lenne mögötte…) Álomvédő: de Ligt, kapus: Courtois, álomközéppálya: Busquets (ahogy ő mozgatja a csapatot, úgy senki, az Isten se focistának teremtette, lassú is, öreg is, de annyival okosabb mindenkinél, hogy végtelenítve tudnám nézni) 

2. A videobíró, Gott sei Dank! 

3. Hollandiát, mert Johan Cruyff. 

4. „Akik élnek, azok délnek mennek. Akik haldokolnak, északnak. Vagy üdítőznek a vitorláson. És integetnek, ha elhagynak valakit.” (Kispál és a Borz)

Török F. László

1. Már hogy ne lenne, úgy hívják Leonardo Spinazzola. Aki az álomhátvéd, álomközéppályás és álomcsatár is egyben. Sőt, Lukaku már azt is tudja, hogy egy kicsit kapus is. Szóval zokogj, Itália!

2. Az álombíró ezúttal a VAR, ennél korrektebb bíráskodás világeseményen még sosem volt. Lassan oda jutunk, hogy nincs miért a bírót szidni, szóval a szurkolás sava-borsa komoly veszélyben van. És aki legjobban tudja a VAR-t használni, az meg egy török, Cüneyt Çakır.

3. Idén nincs nagyon szimpi kieső, akiért a kardomba dőlnék, az utálatosak kiestek, a szimpik továbbmentek – amíg lehet. Najó, mielőtt megszóltok, természetesen Fityó és bandája.

4. A Dél már rég megnyerte. Pedig a dánok mindig szimpik, meg most még az angolokban is volna némi maláta, de hát a focit délen játszák. Persze, ettől még ki szoknak néha kapni, ez még most is megeshet, de a Dél akkor is rég megnyerte már.

Vicsai Zsolt

1. Álomjátékosok - csatár: Sterling; középpályás: Xherdan Shaqiri; hátvéd: Jordi Alba, kapus: Kasper Schmeichel.

2. Bírófavoritom Björn Kujpers, mert úgy láttam, hogy a kiegyensúlyozottsága, kommunikációkészsége nyugtatólag hatott a játékosokra is.

3. Svájc a küzdeni tudásával, az erős egyéniségeket integrálni képes szervezettségével jobban megérdemelte volna a továbbjutást.

4. Észak és Dél vetélkedéséből az észak- és dél-olaszok jöhetnek ki győztesen, mert most nagyon egymásra találtak. De szép csapat a dán is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://latoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5616614512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skandi kamera 2021.07.08. 07:38:35

Ki az álombíró?

A cecelégy csípte partjelzők, akik újabban tíz perc késéssel intik be a lest.
:-)
süti beállítások módosítása